Wie zijn wij?

Hoekse Deurenservice is gevestigd in de Hoeksche Waard en actief in de omgeving. Ons werkgebied strekt zich uit over de gebieden tussen Rotterdam, Rozendaal, Hellevoetsluis en Sliedrecht. Binnen ons werkgebied kunnen wij een snelle service leveren. Onze monteurs zijn altijd onderweg en staan voor u klaar. Wij leveren, monteren en onderhouden industrie- en garagedeuren.

Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en zijn op de hoogte van de benodigde wet- en regelgeving om op een veilige manier aan uw deur te werken. Onze monteurs zijn merkonafhankelijk, zodanig kunnen wij elke deur repareren. Wij hebben een grote voorraad aan onderdelen zodat we uw deur snel kunnen repareren.

Voor al onze klanten bieden wij een onderhoud service. Dat houdt in dat wij elk jaar uw deur(en) na komen kijken en eventuele gebreken repareren zodat u geen of weinig storingen ondervindt. Sinds 2005 bestaat er een onderhoudsverplichting voor overheaddeuren (EN-13241-1). Wij keuren uw deur jaarlijks zodat deze weer voldoet aan de EN-eisen (Europese normen).

Wij bieden u een contract zonder opzegtermijn, maar wel de garantie dat uw deur ieder jaar een onderhoudsbeurt en keuring krijgt. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. U kunt geen dag zonder een goedwerkende deur!

Categorieën

  • Geen categorieën